Monday, March 2, 2009

PRVA FUTSAL LIGA: Niš 92 - Marbo Intermeco 2:0

„Plavci“ su se revanširali fudbalerima Marba Intermeca za poraz od 3:4 iz „Šumica“ u jesenjem delu šampionata. Ekipa Niša 92 je postigla po jedan pogodak u oba poluvremena. Na drugoj strani, Nikolić nije realizovao penal sa 10 metara u 20. minutu.
„Kafedžije“ su upisale treći uzastopni poraz u šampionatu, a uz to u ovoj godini imaju i remi iz prve utakmice u prolećnom delu sezone. U Nišu su igrale bez kapitena Bojana Pavićevića koji će zbog crvenog kartona iz prošlog kola, protiv SAS – a, „odmarati“ i u narednom protiv Letećeg Holanđanina (u „Šumicama“ u ponedeljak od 20.30 časova), a potom i na gostovanju Forumu u Vršcu zbog parnih žutih kartona. Zbog „žutice“ nije bilo ni Dražena Arvajija, a zbog povrede iz duela u Kragujevcu protiv Ekonomca već dva kola na terenu nema ni zamenika kapitena Milana Bogdanovića.



NIŠ 92 – MARBO INTERMECO 2:0

Strelci: 1:0 I. Jovanović u 4, 2:0 Lj. Stanković u 27. minutu. Dvorana: Čair. Gledalaca: 200. Sudije: Predrag Prokopović (Leskovac) i Saša Stefanović (Niš). Žuti karton: Ivanović (Niš 92). Nagomilavanje prekršaja: Niš 92 11 (6+5), Marbo Intermeco 10 (5+5). Penali: Marbo Intermeco 1 (0).
NIŠ 92: Milić, I. Jovanović, Stojković, Milojević, Lj. Stanković, Rangelov, Kostadinović, Troter, D. Stanković, P. Jovanović, Ivanović, Pavlović.
MARBO INTERMECO: Ostojić, Nikolić, Rakić, Popović, Stanković, Krstić, Ilić, Pršić, Papović, Roknić, Živanović, Josimović.
Igrač utakmice: Saša Milić (Niš 92).


futsalsrbija.blogspot.com

No comments: