Monday, March 9, 2009

PRVA FUTSAL LIGA - 16. kolo: Marbo Intermeco - Leteći Holanđanin 4:1

Marbo Intermeco je prekinuo seriju od tri poraza i četiri kola bez pobede trijumfom nad Letećim Holanđaninom, pa će fudbaleri ovog beogradskog kluba moći mirnije da sačekaju nastavak šampionata, posle tronedeljne pauze zbog obaveza reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Do prve “trojke” u prolećnom delu sezone “kafedžije” je poveo Arvaji, nekadašnji član ekipe iz Vrbasa, pošto je lopta završila u mreži gostiju posle njegovog udarca sa oko deset metara u donji levi ugao golmana Nikitovića, u 14. minutu. U završnici prvog poluvremena je prednost povećao Papović koji je pogodio gol snažnim udarcem iz trka.

Roknić je spremno dočekao grešku Zečevića i poslao loptu u mrežu u 24. minutu. U završnici utakmice je ponovo pogodio Arvaji, pošto mu je kapiten Bogdanović kratko prosledio loptu iz slobodnog udarca. Konačan rezultat je postavio kapiten Vrbašana Ačanski, a prethodno je okvir gola pogodio Janjić.



MARBO INTERMECO – LETEĆI HOLANĐANIN 4:1


Strelci: 1:0 Arvaji u 14, 2:0 Papović u 19, 3:0 Roknić u 24, 4:0 Arvaji u 38, 4:1 Ačanski u 40. minutu. Dvorana: Šumice. Gledalaca: 400. Sudije: Zoran Antonić i Goran Starčević (obojica iz Valjeva). Nagomilavanje prekršaja: Marbo Intermeco 4 (3+1), Leteći Holanđanin 7 (3+4).

MARBO INTERMECO: Josimović, Rakić, Nikolić, Bogdanović, Arvaji, Inajetović, Ilić, Krstić, Pršić, Papović, Roknić, Ostojić.

LETEĆI HOLANĐANIN: Nikitović, Kovač, Kovačević, Novaković, Ačanski, D. Samardžić, M. Samardžić, Janjić, Lisica, Zečević, Čolaković, Jonaš.

Igrač utakmice: Dražen Arvaji (Marbo Intermeco).


No comments: