Monday, March 9, 2009

MARBO INTERMECO DOČEKUJE VEČERAS (20.30) LETEĆI HOLANĐANIN: "Kafedžijama" dosta posrtanja

“Biti ili ne biti” za Marbo Intermeco. “Kafedžije” još nisu osetile slast pobede u ovoj godini u takmičarskim utakmicama. Iz četiri meča imaju remi, pa tri uzastopna poraza, pa je pobeda imperativ u večerašnjem duelu protiv Letećeg Holanđanina, u poslednjoj utakmici 16. kola Prve futsal lige, u “Šumicama” od 20.30 časova.
- Ovo nam je jedan od najvažnijih susreta u ovoj sezoni. Učinićemo sve da ne dozvolimo da nam i treći gost zaredom “otkine” bodove u “Šumicama”. Jednostavno, moramo da popravimo rezultate u nastavku takmičenja kako se ne bi našli u situaciji da budemo bliži borbi za opstanak nego za mesto u plej – ofu, koje nam je cilj – istakao je Igor Ilić.

Prvotimac Marba Intermeca je u prethodne dve utakmice nosio kapitensku traku, u odsustvu Bojana Pavićevića i Milana Bogdanovića, a postoji velika mogućnost da i večeras predvodi “desetkovanu” ekipu. Trener Dejan Majes ima mnogo glavobolje pred dolazak Vrbašana: Pavićević “odrađuje” drugu utakmicu kazne zbog crvenog kartona protiv SAS – a, zbog parnih žutih neće biti Vladimira Popovića, a zbog povreda je neizvesno da li će se na terenu naći Bogdanović i Milan Rakić.

- Nema sumnje da nas očekuje težak izazov, a još je teži zbog kadrovskih problema u našoj ekipi. Ipak, i jesenas u Vrbasu smo igrali u oslabljenom sastavu, ali smo uspeli da pobedimo sa 4:2. Mnogo bi nam značilo da to ponovimo i verujem da imamo snage – naglasio je Ilić.

No comments: