Monday, September 29, 2008

PRVA FUTSAL LIGA - 1. kolo: SAS - Forum 9:3

Fudbaleri SAS – a su debitovali u novoj sezoni ubedljivom pobedom protiv vršačkog Foruma. Sjajna igra je viđena posebno u drugom poluvremenu kada su se gotovo svi zrenjainski fudbaleri razleteli po terenu.
Poveli su u 7. minutu kada je Stanković posle greške odbrane asistirao Janjiću, kojem nije bilo teško da sa dva, tri metra postigne gol. Drugi pogodak je pao u 11. minutu kada je Rajčević posle odlične asistencije Tomina postigao gol. Gosti su smanjili na 2:1 u 17. minutu kada je Jovanov posle kontranapada matirao Kalabu.
U drugom poluvremenu prava rapsodija domaćih igrača. Rajčević je sa dva pogotka u dva minuta povećao na 4:1. U 26. minutu, kada je Vukoje posle odličnog kontranapada i asistencije Slobodana Matijevića postigao peti gol, bilo je jasno da su Vrščani podigli belu zastavu.


Slobodan Rajčević (SAS)

U 31. i 32. minutu su Stanković i Vladimir Matijević posle dve kontre postigli dva gola i povećali vođstvo SAS – a na 7:1. Stanković je dva minuta kasnije postigao još jedan gol i nagovestio pravu katastrofu Foruma. Igor Jovanov je u 37. minutu posle kaznenog udarca smanjio na 8:2. U istom minutu Slobodan Janjić je prošao celu odbranu Foruma i postigao svoj drugi pogodak.
Sudija Antonić je u poslednjem minutu dosudio penal za goste jer je procenio da je posle gužve u šestercu domaćih neko igrao rukom. Siguran izvođač penala je bio Igor Jovanov.
Trener Milivoje Batinica je priliku pružio svim igračima.
Na utakmici nije bilo povređenog Slavena Novoselca, Jovana Blažića koji je pauzirao zbog crvenog kartona od prošle sezone i Dušana Tanasića, koji po pravilniku ima pravo nastupa tek oko Nove godine.
Igrači i rukovodstvo zrenjaninske ekipe su prvu pobedu posvetili Srđanu Velimirovu koji je na dan utakmice proslavio svoj 32. rođendan.

SAS - FORUM 9:3

Strelci: 1:0 Janjić u 7, 2:0 Rajčević u 11, 2:1 Jovanov u 17, 3:1 Rajčević u 22, 4:1 Rajčević u 23, 5:1 Vukoje u 26, 6:1 Stanković u 31, 7:1 V. Matijević u 32, 8:1 Stanković u 34, 8:2 Jovanov (kazneni udarac) u 37, 9:2 Janić u 37, 9:3 Jovanov (penal) u 39. minutu. Dvorana: Medison. Gledalaca: 450. Sudije: Zoran Antonić i Goran Starčević (obojica iz Valjeva).
SAS: Husar, Kalaba, Vladimir Matijević, Janjić, Vukoje, Velimirov, Slobodan Matijević, Tomin, Stanković i Rajčević.
Forum: Veličković, Pejović, Janković, Jovanov, Zagorac, Trešnjar, Vukasović, Vezmar, Varađan i Jovanović.
Damir Petrović

No comments: