Tuesday, December 8, 2009

REPREZENTACIJA SRBIJE: Od danas na okupu, za vikend u Makedoniji

Reprezentacija Srbije se okupila danas u podne u beogradskom hotelu "Slodes" gde će boraviti do petka kada će otputovati na dvomeč sa reprezentacijom Makedonije. Prvi duel je zakazan za subotu od 19.30 časova u Kumanovu, a drugi za nedelju od 18.30 časova u Velesu. Na spisku selektora Ace Kovačevića za ovu akciju se nalazi 12 imena. Tu su golmani Vladimir Ranisavljević (Kolubara) i Ivan Stojanović (Kopernikus Vidre), kao i igrači: Vidan Bojović, Mladen Kocić, Milan Rakić, Slobodan Rajčević (Ekonomac), Aleksandar Tomin, Milan Živić, Vladimir Lazić (Kolubara), Vladimir Milosavac (Marbo Intermeco), Jovan Đorđević (Kopernikus Vidre) i Slobodan Janjić (SAS).
Bilo je predviđeno da u Makedoniju putuje i Milan Bogdanović, ali ga neće biti zbog povrede koju je zadobio u ponedeljak u "Šumicama", u dresu Marba Intermeca protiv Kopernikusa, u okviru 11. kola šampionata Srbije.
Do kraja godine "orlove" očekuju i utakmice u Belgiji - sa domaćinom 28. decembra i sa Belorusijom dan kasnije.
Reprezentacija Srbije igraće na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj, od 19. do 30. januara, prvo u C grupi u Budimpešti, sa Slovenijom i Rusijom.

No comments: