Tuesday, November 18, 2008

REPREZENTACIJA SRBIJE - SPISAK ZA DVOMEČ SA BIH: Debituju Antonić i Milosavac

Selektor reprezentacije Srbije Aca Kovačević je saopštio imena igrača na koje računa za dvomeč sa Bosnom i Hercegovinom, prvo u gostima – u Gračanici u nedelju od 18 časova, o onda i u Zrenjaninu dva dana kasnije u isto vreme. Tu su golmani Vladimir Ranisavljević (Kolubara), Ivan Stojanović (Ekonomac) i Aleksa Antonić (Liman), kao i igrači: Vidan Bojović, Mladen Kocić, Vladan Cvetanović (Ekonomac), Milan Rakić, Zoran Dimić, Vladimir Milosavac (Liman), Slobodan Rajčević, Aleksandar Tomin, Jovan Blažić (SAS), Željko Borojević, Igor Šošo (Kolubara), Bojan Pavićević i Milan Bogdanović (Marbo Intermeco).
U dresu „orlova“ će prvi put zaigrati članovi lidera Prve futsal lige Antonić i Milosavac, koji se i proletos našao na spisku nacionalnog tima, za „Gran pri“ u
Brazilu.
Reprezentacija Srbije okupiće se u subotu u hotelu „Slodes“ u Beogradu u 14 časova, a od 18 će odraditi trening u istoimenoj dvorani.
Do kvalifikacionog turnira grupe 5 u Antverpenu za Evropsko prvenstvo u Mađarskoj 2010. godine, u periodu između 19. i 22. marta 2009. (protivnici će biti Belgija, Makedonija i pobednik pretkvalifikacione grupe C), naš nacionalni tim će odigrati još nekoliko prijateljskih utakmica. Do sada su potvrđene dve sa Rumunijom – 18. februara u Vršcu i dan kasnije u Rešici.

No comments: