Tuesday, November 25, 2008

REPREZENTACIJA SRBIJE SE DANAS PONOVO (18) SASTAJE SA BIH: Popravni u "Medisonu"

Reprezentacija Srbije dočekaće danas Bosnu i Hercegovinu, od 18 časova, u zrenjaninskoj dvorani „Medison“, u drugoj prijateljskoj utakmici.
- Očekujem pobedu. Ako momci veruju u svoj kvalitet, onda to večeras treba da dokažu i pokažu na terenu, da isprave greške iz prethodne utakmice – rekao je selektor Aca Kovačević.
A u tom, prethodnom susretu, u nedelju, u prepunoj dvorani u Gračanici, „orlovi“ su poraženi sa 3:4, uz dva gola Željka Borojevića i jedan Zorana Dimića. Domaćin se maksimalno potrudio da dočeka goste na pravi način, u večeri u kojoj je dodelio i priznanja mnogim zaslužnim fudbalerima. Pored aktera na terenu, u Gračanici su od gostiju iz Srbije bili i prvi čovek zrenjaninskog SAS – a Milivoj Batinica, kao i potpredsednik beogradskog Marba Intermeca Zvonko Milosavljević i trener „kafedžija“ Dejan Majes.
- Igrači su svesni da su slabo odigrali. Bili su samokritični po završetku duela. Protivnik je brzo stigao do prednosti, pa je bilo teško juriti rezultatski minus. Ovakve provere su pravi način da se vidi gde se ko nalazi u ovom trenutku, u kakvoj je formi. Imamo još dovoljno vremena da se kvalitetno pripremimo do martovskog kvalifikacionog turnira u Antverpenu za Evropsko prvenstvo u Mađarskoj 2010. godine – istakao je Kovačević.
Predrag Bajić

No comments: