Saturday, November 1, 2008

MARBO INTERMECO: Popović pravi vođa

Marbo Intermeco je zabeležio još jednu pobedu, ovoga puta na teškom gostovanju u Vrbasu (4:2). Upravo sa ova tri boda "kafedžije" su još jednom pokazale da će, iako dosta slabije nego ranijih sezona, biti jedan od glavnih kandidata za titulu. U ponedeljak od 20.30 časova u "Šumicama" će dočekati Forum, u poslednjoj utakmici 5. kola Prve futsal lige.
Bez sumnje, najbolji u redovima beogradske ekipe od starta sezone je Vladimir Popović, koji je i u Vrbasu bio najzapaženiji na terenu.
- Moramo biti zadovoljni onim što smo do sada ostvarili. Možda smo u nekim mečevima mogli da prođemo bolje. Međutim, i ovako nije loše. Još uvek je sve otvoreno, tako da očekujem da će se borba za prvo mesto voditi do samog kraja - smatra Popović.
Iz utakmice u utakmicu igrate sve bolje, postali ste glavna uzdanica ekipe ?
- Zadovoljan sam formom, ali i svestan da mogu još bolje. Naravno, najbitnije je da ekipa pobeđuje. Onda i pojedinci dolaze do izražaja. Očekujem da ćemo iz meča u meč igrati još sigurnije i ofanzivnije. Ono što mogu u ovom trenutku da kažem je to da nijedna ekipa u ligi protiv nas neće lako osvojiti bodove - zaključio je Vladimir Popović koji je pod budnim okom i selektora reprezentacije Srbije Ace Kovačevića.

Dalibor Zdravković
DSL "Sport"

No comments: