Saturday, February 7, 2009

PRIJATELJSKI DVOMEČ U BEOGRADU: "Kafedžije" iznad Piramide

Fudbaleri Marba Intermeca su bili bolji od Piramide iz Podgorice u prijateljskom dvomeču prošlog vikenda u „Šumicama“.

U prvoj utakmici, u subotu uveče, nije bilo pobednika – 1:1 (0:0). Prednost gostima je doneo nekadašnji „mungos“ Zoran Barović u 27, a izjednačio je kapiten domaćina Bojan Pavićević u 32. minutu na dodavanje Dražena Arvajija. Reprezentativac naše zemlje, osvajač bronzane medalje na Univerzitetskom svetskom prvenstvu u Sloveniji krajem leta 2008. godine, stigao je u redove ovog beogradskog prvoligaša iz Letećeg Holanđanina iz Vrbasa. Pored njega, novi članovi su i Denis Inajetović i Marko Pršić, pristigli sa fudbalskih terena.
U nedeljno popodne je viđeno šest pogodaka i pobeda Marba Intermeca – 4:2 (1:0). Golove su postigli Krstić u 11. i 25, Ilić u 31. i Pavićević u 33. minutu za domaćina, a Stanković (autogol) u 26. i Pušonja u 28. minutu za Piramidu.


Denis Inajetović (Marbo Intermeco) i Darko Bojanović,
Igor Ćetković i golman Dejan Mirotić (Piramida)

Peta ekipa šampionata Srbije se nalazi u završnoj fazi priprema za prolećnu polusezonu u kojoj će se prvo sastati sa Kolubarom iz Lazarevca, sledećeg ponedeljka od 20.30 časova u „Šumicama“, u okviru 12. kola Prve futsal lige.


Sa druge strane, dvostruki uzastopni vicešampion Crne Gore (iza nekadašnjeg prvoligaša Municipijuma iz Pljevalja) i aktuelni lider zajedno sa ekipom Montenegro stars iz Budve, nalazi se u prvom delu priprema. Petoricu igrača ovog kluba (Boškovića, Barovića, Novovića, Mugošu i Vukovića) od ove nedelje očekuju obaveze u dresu reprezentacije Crne Gore koja će igrati na pretkvalifikacionom turniru Grupe D za Evropsko prvenstvo u Mađarskoj u januaru 2010. godine, od 19. do 22. februara u Izraelu, protiv domaćina, Turske i Finske.


MARBO INTERMECO:
Ostojić, Popović, Pavićević, Bogdanović, Pršić, Papović, Roknić, Arvaji, Inajetović, Ilić, Stanković, Nikolić, Krstić, Josimović.

PIRAMIDA: Bošković, Damjanović, Zejak, Barović, Bojanović, Vuković, Pejurić, Mugoša, Ćetković, Novović, Jovanović, Gurzaković, Pušonja, Mirotić.

Predrag Bajić
futsalsrbija.blogspot.com

No comments: