Monday, February 9, 2009

MARBO INTERMECO: Zamka za Kolubaru

Fudbaleri Marba Intermeca dočekaće večeras Kolubaru, u poslednjoj utakmici 12. kola Prve futsal lige i prvoj u takmičarskoj u Beogradu u 2009. godini. Dobro poznati rivali iz godina iza nas (Marbo i Konjarnik), od ove sezone u novom ruhu, sastaće se od 20.30 časova u dvorani „Šumice“.
„Kafedžije“ ulogu favorita prepuštaju ekipi iz Lazarevca koja je bila veoma aktivna u zimskom prelaznom roku, pa su tako stigli i Milan Živić, Vladimir Lazić i Siniša Trojanović, koji su prethodno branili boje Municipijuma iz Pljevalja.
- Kolubara je jedan od glavnih pretendenata na titulu, uz Ekonomac. Dobro se poznajemo. Veliki deo igrača je prošao kroz Marbo. Pobedili smo jesenas u Lazarevcu sa 2:1. Strpljivo smo čekali naše šanse i uspeli da ih iskoristimo. Pokušaćemo i sada to da učinimo – rekao je trener Dejan Majes koji večeras, zbog parnih žutih kartona, neće moći da računa na reprezentativca Dražena Arvajija, pristiglog iz redova Letećeg Holanđanina iz Vrbasa, koji će tako priliku za debi sačekati do narednog kola kada Marbo Intermeco putuje u Kragujevac, na megdan sa Ekonomcem.
Pored njega, novi članovi su i fudbaleri Denis Inajetović iz Policajca, Marko Pršić iz Teleoptika i Aleksandar Živanović iz Radničkog iz Novog Beograda.

- Dobro smo radili tokom zimske pauze, mesec dana smo trenirali u Beogradu. Odigrali smo i dve prijateljske utakmice protiv vicešampiona Crne Gore Piramide iz Podgorice (1:1, pa 4:2). Cilj je plasman u plej – of, gde ćemo igrati bez pritiska, a sledeće sezone ćemo hteti još više – istakao je Majes.


Predrag Bajić

futsalsrbija.blogspot.com

No comments: