Monday, February 2, 2009

PRIJATELJSKA UTAKMICA U BEOGRADU: Marbo Intermeco - Piramida CKB 1:1

MARBO INTERMECO – PIRAMIDA CKB 1:1 (0:0)

Strelci: 0:1 Barović u 27, 1:1 Pavićević u 32. minutu. Dvorana: SC „Šumice“. Gledalaca: 100. Sudije: Damir Radović i Damir Vojnović (obojica iz Beograda). Nagomilavanje prekršaja: Marbo Intermeco 5 (3+2), Piramida CKB 10 (5+5).
MARBO INTERMECO: Josimović, Pavićević, Bogdanović, Nikolić, Popović, Stanković, Papović, Krstić, Roknić, Ilić, Inajetović, Pršić, Arvaji, Ostojić.
PIRAMIDA CKB: Bošković, Damjanović, Bojanović, Ćetković, Jovanović, Vuković, Pejurić, Barović, Gurzaković, Pušonja, Novović, Mugoša, Zejak, Mirotić.

Nedelju dana pred nastavak prvenstva i derbi sa silno pojačanom Kolubarom, Marbo Intermeco je u subotu uveče remizirao sa Piramidom CKB iz Podgorice, uz Montenegro stars iz Budve na deobi prvog mesta u crnogorskom šampionatu.
U prvih 20 minuta viđena je dopadljiva igra, ali se mreže nisu zanjihale. Najizgledniju priliku je imao zapaženi Nenad Roknić, sjajnim driblingom se oslobodio čuvara, ali i šutirao u dobro postavljenog Boškovića.
Gosti, predvođeni nekadašnjim članovima Konjarnika Darkom Bojanovićem i Igorom Ćetkovićem, došli su u vođstvo pogotkom Zorana Barovića, koji je u prošloj sezoni igrao za „mungose“. Rezultat je izjednačio kapiten Beograđana Bojan Pavićević, ali velike zasluge pripadaju i novajliji iz Vrbasa Draženu Arvajiju, požrtvovanim startom je oduzeo protivniku loptu i pravovremeno asistirao.

Vladislav Vlajić
futsalsrbija.blogspot.com

No comments: