Wednesday, October 21, 2009

PRVA FUTSAL LIGA - Četvrto kolo: Leteći Holanđanin - Niš 92 5:0

Ubedljiva pobeda fudbalera Letećeg Holanđanina protiv "plavaca" u pretposlednjoj utakmici četvrtog kola Prve futsal lige, odigranoj u ponedeljak u Vrbasu pred oko 500 gledalaca.
Ekipe su bile izjednačene u prvom poluvremenu. Viđena je prečka Alargića sa sedam-osam metara, stativa Ačanskog iz slobodnog udarca i jos tri-četiri poluprilike domaćina. I Nišlije su imale nekoliko opasnih kontranapada, ali su bile slabe u završnici. Kada je reč o prekršajima, gosti su ih imali više - 5:2.



Svi golovi su postignuti u drugom poluvremenu. Prvom je prethodio sjajan prodor Lisice i asistencija do Ačanskog koji je levom nogom sa leve strane poslao loptu u dalji gornji ugao do tada sjajnog golmana Niša 92, u 21. minutu. U 23. je viđen udarac Lisice za 2:0 za Vrbašane. Pritisak domaće ekipe nije jenjavao i očekivao se treći gol. Presingom je domaća ekipa uspela da oduzme loptu u golmanskom prostoru protivnika, udvajanjem Kovača i Zečevića. Usledila je asistencija Zečevića i gol Kovača u 27. minutu.
U poslednjih devet su gosti igrali sa golmanom - igračem i primili su još dva pogotka. Sjajno je organizovana odbrana domaćina iz koje je Alargić došao do lopte i zatresao mrežu posle duplog pasa sa Maćiženskim, u 35. minutu. I dalje su pokušavali gosti da ublaže poraz, ali posle jednog neuspešnog napada u poslednjem minutu je golman Nikitović sa svog gola postavio konačan rezultat - 5:0.

2 comments:

Anonymous said...

Klasicna nis 92 prica
cim predju most na nisavi...buc

Anonymous said...

ko je gledao ovu utakmicu a zeleo da bude neutralan shvatio je da nis 92 nije imao teorije da je dobije.zasto?