Friday, October 2, 2009

FUTSAL KUP - Grupa 5 - 2. kolo - Pula: Kolubara - Araz 0:4 - "Rudari" bez Lige šampiona

Kolubara je poražena i u drugom kolu turnira Grupe 5 glavne faze Futsal kupa u Puli. Posle domaćina (3:4), bolji od "rudara" je bio i azerbejdžanski Araz rezultatom 4:0, pa je šampion Srbije na kraju drugog dana takmičenja, a posle remija hrvatskog Potpićana i kiparske Omonije - 3:3, izgubio sve šanse za plasman u Ligu šampiona. Ujedno, Srbija neće imati predstavnika u elitnom delu prvi put posle četiri sezone u kojima su tu bili Marbo (tri puta) i Ekonomac.
U trećem, poslednjem kolu, u nedelju od 12.30 časova, Kolubara će pokušati da se oprosti od evropske scene pobedom protiv Omonije, koja je još uvek u igri za drugo mesto.
Posle dva kola, Araz ima šest bodova (gol - razlika je 8:1), Potpićan četiri (7:6), Omonija jedan (4:7), dok su "rudari" bez bodova (3:8).

Reportaža sa turnira Grupe 5 biće emitovana na 2. programu Hrvatske radiotelevizije (HRT 2) u subotu od 00.30 časova. Na istom programu u nedelju biće direktno prenošena utakmica Potpićan - Araz od 15 časova.



KOLUBARA - ARAZ 0:4

Strelci: 0:1 Borisov u 27, 0:2 Borisov u 34, 0:3 Farzalijev u 36. i 0:4 Rodriges Paz u 37. minutu. Dvorana: "Mate Parlov" u Puli. Sudije: Antonio Hoze Fernandes Kardozo (Portugal) i Vjačeslav Daragan (Ukrajina). Žuti kartoni: Ranković, Živić (Kolubara), Tverijankin i Rodriges Paz (Araz).
KOLUBARA: V. Ranisavljević, Šošo, Živić, Tomin, Borojević, Rakićević, Perišić, Pantelić, Ranković, Lazić, N. Ranisavljević i Đurasović.
ARAZ: Tverijankin, Farzalijev, Rodriges Paz, Santos, Felipe Ribeiro, Salijanski, Serđo Luis, Kapkov, Mamadkarimov, Borisov, Gambarov i Čujkov.

Rezultate i rasporede svih grupa, kao i tekstualne prenose svih utakmica, možete da pogledate ovde.

No comments: