Wednesday, July 1, 2009

SUTRA ŽREB ZA FUTSAL KUP U NIONU: „Rudari“ čekaju protivnike

Fudbaleri šampiona Srbije, Kolubare iz Lazarevca, dobiće sutra prve protivnike na međunarodnoj sceni. Žreb za prve dve faze Futsal kupa (Lige šampiona u futsalu) biće održan u sedištu UEFA u Nionu od 13.30 časova.
U elitnoj rundi takmičenja su direktno prvak Evrope Intervju Bumerang iz Španije, šampion te zemlje El Poco Mursija, kao i Viz - Sinara iz Jekaterinburga i Kairat iz Almatija, najbolje ekipe Rusije i Kazahstana. „Rudari“ će, iz trećeg šešira, pokušati da se domognu te faze preko turnira koji će organizovati belgijska Šarlroa, rumunska CIP Deva, češki Era - Pak Hrudim ili hrvatski Potpićan '98.
Ukoliko izvuku šampiona Hrvatske, protivnik iz prvog šešira biće im azerbejdžanski Araz Naksdživan, italijanski Luparense ili portugalska Benfika, a u toj grupi će se naći i ekipa iz pretkvalifikacija. U suprotnom, ukoliko ih žreb odvede u jednu od preostale tri pomenute zemlje, onda ih očekuje jedan protivnik iz pretkvalifikacija i još jedan iz drugog šešira, i to: gruzijska Iberija 2003 Tbilisi, ukrajinski Taim Ljvov, švedski AIK Skevde, beloruski Viten Orša ili poljski Hurtap Lečica.
Pretkvalifikacioni turniri biće održani u periodu od 15. do 23. avgusta, a Kolubara će debitovati u Futsal kupu između 26. septembra i 4. oktobra. Utakmice elitne runde biće odigrane u periodu od 14. do 22. novembra, a završni turnir će biti zakazan za drugu polovinu aprila 2010. godine.

Kompletan pregled šešira možete da pogledate ovde.

No comments: