Thursday, July 9, 2009

EKONOMAC STVARA "TIM SNOVA": Poker asova među "studentima"

Novi članovi vicešampiona Srbije su nekadašnji i sadašnji reprezentativci naše zemlje Predrag Rajić, Milan Rakić, Slobodan Rajčević i golman Predrag Brzaković, kao i čuvar mreže univerzitetske reprezentacije Srbije Miodrag Aksentijević i Vladimir Kovačević

Jedan od naših najboljih igrača svih vremena Predrag Rajić, dosadašnji prvotimac Dine iz Moskve, novi je član vicešampiona Srbije Ekonomca iz Kragujevca ! To jeste „bomba“ letnjeg prelaznog roka, ali su se u Kragujevcu pobrinuli da zauzmu i ostala centralna mesta, kada je reč o listi najvećih transfera u našoj zemlji. Novi članovi ovog kluba su i reprezentativci Srbije Milan Rakić iz novosadskog Limana i Slobodan Rajčević iz zrenjaninskog SAS - a.
Pored njih, stigli su i Vladimir Kovačević iz Požege, koji je igrao u mlađim kategorijama FK „Sevojno“, kao i Miodrag Aksentijević iz Niša, ranije golman Koske, kao i Proala iz Prokuplja i član naše univerzitetske reprezentacije koja je osvojila bronzu na Svetskom prvenstvu u Sloveniji prošle godine.
Posebno pojačanje je nekadašnji golman reprezentacije Srbije Predrag Brzaković koji se vraća u Ekonomac kao član stručnog štaba, a biće registrovan i kao igrač.
U odnosu na prošlu sezonu, u redovima „studenata“ neće biti golmana Ivana Stojanovića, Zorana Leveskog, Nenada Vitorovića i Nikole Rnića.
- Na značajne promene je delimično uticao gubitak titule iz 2008. od Kolubare, ali je daleko najbitnija uvek prisutna želja da klub jačamo na svim nivoima. Naše ambicije nisu vezane jedino za Srbiju, već i za najveću ulogu i na balkanskim prostorima i veoma značajnu u Evropi - rekao je predsednik Ekonomca Veroljub Dugalić.

No comments: