Friday, July 3, 2009

LION - KONJARNIK (VETERANI): Novo druženje starih poznanika

Dobre navike ne treba menjati, pa se toga drže i veterani sa Liona i Konjarnika. Već po tradiciji, početkom leta, fudbaleri iz ova dva beogradska kraja su se okupili na terenima Osnovne škole „Veljko Dugošević“ gde se našlo stotinak ljudi.


Veterani Liona i Konjarnika (foto: P. Bajić)

U redovima domaćina, koje je vodio Dejan Stojadinović, igrali su: Miodrag Vasić, Miloš Alilović, Saša Ivanić, Velimir Jovović, Dragan Vujić, Rade Stojanović, Aleksandar Živković, Zoran Ivković, Darko i Dejan Grbić, Predrag Vuletić, Goran Milovančević, Filip Crnogorac, Stevan Lazović, Zoran Nedeljković i Igor Bambić.
Sa druge strane, ekipu Konjarnika su predvodili Zoran „Miki“ Žigić i Zoran Nikolić, koji je bio i na terenu, a igrali su i: Zoran Milivojević, Živislav Đelmaš, Dejan Smiljanić, Zoran „Bata“ Mirković, Božidar Milenković, Ljubiša Janjić, Dejan Živojinović, Dragan Petrović, Dragan Kalanja, Milan Ivošević i Milan Andrić.
Početni udarac je izveo Igor Taševski, a na kraju susreta su obe ekipe dobile aplauze za prikazano na terenu. Rezultat je bio najmanje bitan, ali će ostati zabeleženo da nije bilo pobednika – 2:2. Oba gola za domaćina je postigao Vuletić, a za goste su to učinili Đelmaš i Janjić. Pravdu je delio srpskoligaški sudija Nikola Aleksić.
U predigri su klinci Konjarnika savladali Lionce sa 9:5.
Naravno, nije izostalo „treće poluvreme“, uz mnogo priča, smeha, podsećanja na dogodovštine, kao i najava novih susreta.

4 comments:

Anonymous said...

kalanja dragan?koje godiste je taj kalanja,molila bih da mi neko odgovori

Anonymous said...

1969.

Anonymous said...

Rodjen 2 septembra ako se ne varam?Pitaj ga samo dali je bio u Tjesnom u HR 1988god.

Anonymous said...

da pokusam ponovo,ima li neko njegovu e-mail adresu ili broj mobilnog.hvala unapred