Sunday, November 15, 2009

MARBO INTERMECO POSLE SEDAM KOLA NA ČELU ŠAMPIONATA SRBIJE: "Kafedžije" prebacile plan

Marbo Intermeco se šepuri na čelu tabele - ovo je vest koja je do pre samo dve godine izgledala najobičnije i nije imala ni crtu senzacionalizma, a sada za mnoge predstavlja veliko iznenađenje. Šampionski sastav koji je ostavio pečat i u Evropi odavno nije na okupu, ali neki novi klinci predvođeni Bojanom Pavićevićem i Milanom Bogdanovićem čine čuda u konkurenciji favorizovanih Ekonomca i Kolubare i posle sedmog kola Prve futsal lige se nalaze na čelnoj poziciji. - Prezadovoljno smo - sija od sreće Dragan Erić, predsednik "kafedžija", idejni tvorac i glavni finansijer novog šampionskog projekta i nastavlja:
- Rezultati su premašili očekivanja, uprkos mrlji u Lazarevcu. Nismo zaslužili težak poraz, ali smo posle njega napravili detaljnu analizu i savladali Niš 92 i Kosku Delfina. Verujemo i u pobedu protiv Vrbašana, dok će nam derbi u Kragujevcu biti veliki test trenutnih mogućnosti. Bilo bi lepo kada bi meč poslednjeg kola sa Kopernikusom odlučivao o tituli jesenjeg prvaka.
Marbo Intermeco će u ponedeljak u "Šumicama", od 20.30 časova, dočekati Leteći Holanđanin.
- Moramo maksimalno ozbiljno da shvatimo utakmicu. Vrbašani nisu ekipa za potcenjivanje, već niz godina su stabilan prvoligaš. Favoriti smo i želimo da ostvarimo pobedu koja bi bila prava uvertira za derbi sa Ekonomcem. Bićemo oslabljeni neigranjem Bogdanovića, koji bodri fudbalske "orlove" na turneji, ali očekujemo da se razigra Vladimir Milosavac i da pokaže raskošan talenat. Raduje to što smo najefikasniji tim u ligi i što su čak osmorica fudbalera tresla mreže rivala. Prednjači mladi Nenad Krstić (19) sa deset golova, a uz rame su mu vršnjak Marko Pršić i Bogdanović sa po šest pogodaka. Velike zasluge ima i kapiten Pavićević, pored tri pogotka je upisao i mnogo asistencija i drži sve konce igre u odbrani - istakao je trener Dejan Majes.
Meč sa ekipom Niša 92 u "Šumicama" je posmatralo 600 gledalaca, a čelnici "kafedžija" veruju da će se nastaviti trend rasta broja ljubitelja futsala na tribinama. Za njih su i ovog puta pripremljeni lepi pokloni.

No comments: