Monday, October 20, 2008

PRVA FUTSAL LIGA - SAS: Prvi remi Zrenjaninaca

Fudbaleri SAS – a su u okviru 4. kola Prve futsal lige remizirali sa ekipom Koske u Nišu - 3:3, što je njihov prvi nerešen ishod, posle tri pobede od početka sezone. Pored sportske sreće veliki uticaj da Zrenjaninci ne osvoje sva tri boda imale su sudije. Čini se da je ključni detalj susreta bio kada je Slobodan Rajčević početkom drugog poluvremena dobio crveni karton. Trener Koske Vladan Miladinović je nepotrebno počeo psovkama da provocira Rajčevića, a sudije su potom isključile obojicu.
Pored ovog incidenta, bilo je još nekoliko spornih sudijskih odluka Miloša Berisavca i Radeta Miletića iz Mladenovca, koje su išle uglavnom na štetu gostujućeg tima.


Slobodan Rajčević (SAS)

Zrenjaninci su imali više od igre tokom cele utakmice. Vodili su u tri navrata, ali nisu uspevali da zadrže prednost. Zbog povrede nije branio Aleksandar Kalaba. Odlično ga je zamenio Vanja Husar. U narednom, petom kolu ekipa SAS – a dočekuje novosadski Liman.
- Žao mi je što nismo uspeli da pobedimo. Veliku pomoć domaćini su imali i od sudija, koje su sigurno direktno uticale na rezultat. Dobio sam crveni karton zbog navodnog duela sa trenerom Koske Vladanom Miladinovićem u kojem je samo on mene psovao. Žao mi je što neću moći da igram protiv Limana, ali se nadam da ćemo i bez mene upisati tri boda - rekao je Slobodan Rajčević koji je postigao prvi gol za Zrenjanince, a potom je dva puta pogodio Aleksandar Tomin.

Damir Petrović
futsalsrbija.blogspot.com

No comments: