Monday, April 5, 2010

PRVA FUTSAL LIGA - 20. kolo: Marbo Intermeco - Ekonomac 0:5

0:1 Niška veza u redovima Kragujevčana je donela prednost gostima. Kocić je iz kornera poslao loptu do Cvetanovića, a ovaj je smestio u mrežu kroz noge Josimovića u 7. minutu.

0:2
Prvo je asistirao, a onda se u 8. minutu Kocić i sam upisao u listu strelaca, zaokruživši "žute minute" domaćina koji je pre golova više napadao od protivnika.

PENAL SA 10 METARA je imao Marbo Intermeco posle šestog prekršaja Ekonomca na 7,6 sekundi pre kraja prvog poluvremena, ali je golman Aksentijević ispunio zadatak zbog kojeg je nakratko ušao u igru umesto odličnog Ranisavljevića - zaustavio je loptu posle udarca Živanovića.

POLUVREME 0:2

0:3
Rakić je iskoristio penal sa šest metara u 32. minutu, pošto je prethodno Vitorović uklizavanjem u mrežu sprečio pogodak, ali je iz drugog pokušaja ležeći iz gola zaustavio rukom zbog čega je dobio crveni karton.

0:4 Rakić je iz prve u srcu šesterca loptu poslao petom kroz noge golmana Ostojića koji se nalazio iza njega u 33. minutu.

0:5 De Souza je bio precizan iz penala sa deset metara u 37. minutu.

KRAJ UTAKMICE 0:5 Posle osam pobeda u "Šumicama" ove sezone, "kafedžije" su doživele prvi poraz, a aktuelni vicešampion iz Kragujevca je potvrdio da je prvi favorit za naslov prvaka ove sezone.



MARBO INTERMECO - EKONOMAC 0:5


Strelci: 0:1 Cvetanović u 7, 0:2 Kocić u 8, 0:3 Rakić (šest metara) u 32, 0:4 Rakić u 33. i 0:5 De Souza (deset metara) u 37. minutu. Dvorana: Šumice. Sudije: Sreten Vasić (Niš) i Željko Stankov (Zrenjanin). Nagomilavanje prekršaja: Marbo Intermeco 9 (2+7), Ekonomac (6+5). Penali: Marbo Intermeco 1 (0), Ekonomac 2 (2). Žuti karton: Novoselac (Marbo Intermeco). Crveni karton: Vitorović (Marbo Intermeco) u 32. minutu.
MARBO INTERMECO: Josimović (golman), Milosavac, Bogdanović. Pršić, Novoselac (početna petorka), Vitorović, Popović, Zrnić, Krstić, Arvaji, Živanović i Ostojić (golman).
EKONOMAC: Ranisavljević (golman), De Souza, Rajčević, Rakić, Rajić (početna petorka), Da Kosta, Cvetanović, Marinković, Kocić, Bojović, Marković i Aksentijević (golman).
Igrač utakmice: Mladen Kocić (Ekonomac).

No comments: