Wednesday, September 9, 2009

MARBO INTERMECO: Novo podmlađivanje i stare ambicije

U vedrom raspoloženju i silno motivisani fudbaleri Marba Intermeca su od 15. avgusta na pripremama. Iako je prelazni rok još u toku, utisak je da će „kafedžije“ biti mnogo jače nego prošle sezone, kada im je nesrećnim slučajem izmakao plasman u polufinale plej-ofa, naročito zbog toga što je iza kapitena Bojana Pavićevića i drugova godinu dana kvalitetnog rada. Period upoznavanja je prošao, na redu su trofeji ...
- Naši novi članovi su Vladimir Milosavac i Branko Zrnić (Liman) i tri mlada i perspektivna igrača, Marko Simeunović (Dunavac, Grocka), Vladan Stojković (Metalac Kolorado, Gornji Milanovac) i golman Aleksandar Kozarski (Bečej). Dražena Arvajija smo zimus pozajmili iz Vrbasa, a sad je i zvanično postao samo naš fudbaler. Ostavio je sjajan utisak, šteta što se povredio, ali raduje činjenica da se uspešno oporavlja i da će biti spreman za drugi deo prvenstva. Mnogo će nam značiti - rekao je predsednik "kafedžija" Dragan Erić.
Beograđane je napustio Nikola Ranisavljević (Kolubara), a u toj grupi su i Milan Rakić, Predrag Nikolić i Igor Ilić. U planu je još radikalnije podmlađivanje ekipe.
- Želimo da se plasiramo među četiri najbolja tima i igramo mini-ligu za prvaka. Najveći konkurenti za najviši plasman biće nam branilac trofeja Kolubara, Ekonomac i Kopernikus – smatra Dragan Erić.


DRAGAN ERIĆ NA ČELU KOMISIJE ZA FUTSAL FSS

Mini-liga umesto plej-ofa

Dragan Erić je nedavno izabran za predsednika Komisije za futsal FS Srbije. Konačno, pravi čovek na pravom mestu ...
- Novo je to da se više neće igrati plej-of. Četiri najbolje plasirana tima iz ligaškog dela formiraće mini-ligu. Biće preneti bodovi, a posle njihovih međusobnih susreta biće poznat šampion. Elitni rang će u sezoni 2010/2011 imati 14 klubova, dva više nego sada – istakao je Dragan Erić.


PRIZNANJE ZA DEJANA MAJESA

Dobar rad se isplati


Šefa stručnog štaba Dejan Majes očekuje mnogo posla ove sezone, a nedavno je dobio priznanje za minuli rad. Fudbaler Milan Vilotić, kojeg je trenirao u mlađim kategorijama Čukaričkog, potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom.
- Osam godina sam mu bio učitelj. Kvalitet i dobar rad kad-tad isplivaju na površinu i daju rezultate. To neprestano govorim izabranicima. Vredni su, ispoštovali su program i individualno radili u pauzi, a sada pune baterije pod komandom kondicionog trenera Aleksandra Petrovića. Treniramo svaki dan, u Šumicama i u dvorani na stadionu BASK-a - rekao je Dejan Majes.

No comments: