Tuesday, December 23, 2008

REPREZENTACIJA SRBIJE: "Orlovi" u Vranju u petak

Reprezentacija Srbije u futsalu boraviće 26. decembra u Vranju, u organizaciji ovog grada i prvoligaša Rušča. Selektor Aca Kovačević je odredio igrače za utakmicu sa selekcijom Pčinjskog okruga koja će početi u 19 časova. Tu su golmani Vladimir Ranisavljević (Kolubara) i Ivan Stojanović (Ekonomac) i igrači: Vladan Cvetanović, Mladen Kocić, Vidan Bojović (Ekonomac), Željko Borojević, Igor Šošo (Kolubara), Bojan Pavićević, Milan Bogdanović (Marbo Intermeco), Milan Rakić (Liman), Slobodan Rajčević (SAS), kao i internacionalci Predrag Rajić, Marko Perić i Borko Surudžić (Dina Moskva, Rusija).
- Ovo je pravi način da završimo 2008. godinu. Svako okupljanje nam je veoma bitno zbog atmosfere i uigravanja, a naročito sada kada nas ubrzo očekuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Mađarskoj. Uz to, retko imamo prilike da igramo sa internacionalcima zbog njihovih obaveza u Rusiji. Ovo okupljanje je naročito značajno i zbog popularizacije futsala u kraju u kojem ima sve značajnije mesto – rekao je Kovačević.


ZIMSKI RASPORED

Provere u komšiluku

U 2009. godini, do kvalifikacionog turnira Grupe 5 u Antverpenu od 19. do 22. marta (protivnici će biti Belgija, Makedonija i pobednik pretkvalifikacione Grupe C u kojoj su Malta, Grčka, Gruzija i Albanija), „orlovi“ će imati više provera. Od 30. januara do 2. februara će igrati na turniru u bugarskom Blagojevgradu, a potom ih očekuje dvomeč sa Rumunijom, u gostima 18. februara i u Vršcu dan kasnije.

No comments: