Saturday, August 9, 2008

SAS cilja titulu

SAS je sa velikim ambicijama ušao u pripreme za novu sezonu. U prelaznom roku su u ekipu stigli reprezentativac Bosne i Hercegovine Slaven Novoselac (Orlić), Slobodan Janjić (FK Krajina), Vanja Husar (FK Omladinac), Davor Stanković (Politehnika, Rumunija), Aleksandar Kalaba (Politehnika, Rumunija) i Ivan Vukoje (FK Crvena zvezda, Vojvoda Stepa). Redove Zrenjaninaca su napustili: Slavko Marković (FK Kovačica), Boriša Janković (FK Mladost), Rade Zeljković (FK Krajina), Vladimir Žižik (OFK Klek) i Ivan Mandić koji je završio karijeru.


Davor Stanković i Slaven Novoselac

- U ponedeljak smo započeli pripreme koje ćemo obaviti u Zrenjaninu. Nećemo biti kompletni tokom avgusta jer će Aleksandar Tomin, Jovan Blažić i Slobodan Rajčević polovinom meseca otputovati u Libiju sa reprezentacijom Srbije, na turnir na kojem će učestvovati još Egipat i Iran. Vladimir Matijević i Slobodan Janjić će od 24. do 31. avgusta učestvovati na Univerzitetskom svetskom prvenstvu u Sloveniji, tako da ćemo tek početkom septembra kompletirati ekipu – rekao je trener SAS – a Milivoj Batinica i nastavio:

- Zadržali smo vodeće igrače od prošle sezone, a doveli smo izuzetno dobre igrače. Sa ovakvim timom možemo da jurišamo na titulu. Imam obećanje ljudi iz Sportskog saveza, kao i gradonačelnika Gorana Kneževića da će Grad Zrenjanin stati iza kluba. U tom slučaju biće stvoreni svi preduslovi za dobar rezultat. Najozbiljniji protivkandidati biće branilac titule Ekonomac iz Kragujevca, novosadski Liman i Kolubara Konjarnik.

Damir Petrović

No comments: