Thursday, August 20, 2009

BAGLJAŠ 2009: Meridijan na tronu

Meridijan je pobednik turnira "Bagljaš 2009" u Zrenjaninu, jednog od najjačih u regionu. U finalu je ova ekipa pobedila Maja enterijere iz Knićanina rezultatom 3:0. Sva tri gola je postigao reprezentativac Srbije Jovan Blažić. Treće mesto je osvojio SAS Kladionica Mocart pobedom nad Tviksom od 1:0. Najboljoj ekipi je pripalo 250.000, drugoplasiranoj 150.000, a trećeplasiranoj 100.000 dinara.


Ekipa Meridijana (foto: Damir Petrović)


Najbolji igrač i strelac je Jovan Blažić (Meridijan), a za najboljeg golmana je proglašen još jedan reprezentativac Srbije - Vladimir Ranisavljević (Meridijan).


Jovan Blažić i Vladimir Ranisavljević (foto: Damir Petrović)

Takmičenje je održano i u mlađim kategorijama i u konkurenciji veterana. U poslednjoj je trijumfovala ekipa Kafe Tango In sporta koja je savladala Trafiku Lajt sa 1:0 pogotkom nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca Jugoslavije Dejana Govedarice. U pobedničkom timu su igrali i Branko Savić, Amir Teljigović, Darko Nović ... Treće mesto je zauzela Jugoremedija. Najbolji igrač u ovoj konkurenciji je Amir Teljigović (In sport), najbolji strelac Nenad Bikić (Jugoremedija), a najbolji golman Aleksandar Palfi (Trafika Lajt).

No comments: