Sunday, January 25, 2009

REPREZENTACIJA SRBIJE: Spisak igrača za dvomeč sa Rumunijom

Prvo okupljanje reprezentacije Srbije u 2009. godini je zakazano za 16. februar. „Orlovi“ su odustali od učešća na turniru u Bugarskoj krajem januara, pa će godinu početi iz Vršca. U ovom gradu će trenirati do 18. februara kada će otputovati u Temišvar gde će igrati sa Rumunijom od 17 časova, a dan kasnije u isto vreme će se ove reprezentacije sastati u vršačkoj dvorani „Milenijum“.
Selektor Aca Kovačević je za ovu akciju pozvao golmane Vladimira Ranisavljevića (Kolubara) i Ivana Stojanovića (Ekonomac), kao i igrače: Vladana Cvetanovića, Mladena Kocića, Vidana Bojovića (Ekonomac), Slobodana Rajčevića, Jovana Blažića, Aleksandara Tomina (SAS), Željka Borojevića, Igora Šoša, Milana Živića (Kolubara), Milana Rakića, Vladimira Milosavca (Liman), Bojana Pavićevića i Milana Bogdanovića (Marbo Intermeco)
.
Reprezentacija Srbije igraće od 19. do 22. marta na kvalifikacionom turniru Grupe 5 u Antverpenu za plasman na Evropsko prvenstvo u Mađarskoj u januaru 2010. godine, a protivnici će joj biti Belgija, Makedonija i pobednik pretkvalifikacione Grupe C u kojoj su Malta, Grčka, Gruzija i Albanija.

Predrag Bajić
futsalsrbija.blogspot.com

No comments: