Wednesday, November 5, 2008

SAS na vrhu, ženi se Aleksandar Tomin

Fudbaleri SAS – a su pobedili Metalac Kolorado u Gornjem Milanovcu rezultatom 5:2, u okviru 6. kola Prve futsal lige i našli se na čelu šampionata.
U ovoj utakmici je bilo neizvesnosti jedino u prvom poluvremenu. SAS je poveo već u 3. minutu, kada je Tomin iskoristio grešku odbrane Milanovčana. Domaći igrači su u 11. uspeli da izjednače. U poslednjem minutu prvog dela su napravili šesti prekršaj. Kazneni udarac je izveo Rajčević, golman Aranđelović je odbranio, a odbijenu loptu je Janjić sproveo u mrežu.

U drugom delu Zrenjaninci su potpuno slomili otpor Metalca i vrlo brzo su golovima Tomina, Janjića i Rajčevića došli do nedostižnog vođstva od 5:1, što je protivnik uspeo da ublaži dva minuta pre kraja utakmice.
Zrenjanici će u petak od 19 časova dočekati Kolubaru, u derbiju 7. kola. Razlog igranja u ovom terminu je ženidba reprezentativca Srbije Aleksandra Tomina dan kasnije.


Aleksandar Tomin u dresu reprezentacije Srbije
(foto www.futsaldobrasil.com.br)


- Rutinski smo dobili utakmicu u Gornjem Milanovcu i već smo se okrenuli duelu sa Kolubarom. To je veoma bitan meč za nas - rekao je Slobodan Rajčević.

Damir Petrović
futsalsrbija.blogspot.com

No comments: