Wednesday, November 26, 2008

PRIJATELJSKA UTAKMICA U ZRENJANINU: Srbija - BiH 3:3

Reprezentacije Srbije i Bosne i Hercegovine su odigrale nerešeno - 3:3 u drugoj prijateljskoj utakmici. U punom "Medisonu" su bila četvorica „domaćina“, članovi zrenjaninskog prvoligaša SAS – a: Slobodan Rajčević, Aleksandar Tomin i Jovan Blažić u dresu „orlova“ i Slaven Novoselac u redovima BiH.


Slobodan Rajčević, Jovan Blažić,
Slaven Novoselac i Aleksandar Tomin

Gosti su poveli već u 2. minutu kada je Lalić ubacio loptu sa leve strane, a Vladisavljević sa nekoliko metara savladao golmana Stanojevića. Izjednačio je Kocić u 12. minutu kada je šutirao sa desetak metara, a golman Begović zakačio loptu, nedovoljno da je spreči da uđe u gol.



Drugi pogodak je Kocić postigao u 24. minutu udarcem sa desetak metara posle kornera, a izjednačio je Lalić posle kontranapada u 25. minutu. Još jedan kontranapad je rezultirao pogotkom Ramića u 30. minutu. Konačan rezultat je postavio kapiten Pavićević u 31. minutu, pošto mu je odlično asistirao Rajčević sa desne strane.


SRBIJA – BIH 3:3

Strelci: 0:1 Lalić u 2, 1:1 Kocić u 12, 2:1 Kocić u 24, 2:2 Lalić u 25, 2:3 Ramić u 30, 3:3 Pavićević u 31. minutu. Dvorana: Medison. Gledalaca: 1000.
SRBIJA: Stanojević, Kocić, Blažić, Rajčević, Pavićević, Milosavac, Bogdanović, Dimić, Rakić, Tomin, Borojević i Antonić.
BOSNA I HERCEGOVINA: Begović, Kvržić, Sikimić, Krunić, Vladisavljević, Lalić, Dražen Novoselac, Crnalić, Ramić i Slaven Novoselac.

Damir Petrović
futsalsrbija.blogspot.com

No comments: