Monday, November 10, 2008

PRVA FUTSAL LIGA - 7. kolo: SAS - Kolubara 3:3

U derbiju 7. kola Prve futsal lige, SAS i Kolubara su odigrali nerešeno – 3:3, u veoma kvalitetnoj predstavi.

Zrenjaninci su poveli već u 3 minutu. Oštro je šutirao Rajčević sa desetak metara, lopta je zakačila Tomina i ušla u mrežu golmana Ranisavljevića. Slavlje domaćih nije dugo trajalo jer je već u 10. minutu izjednačio iskusni Željko Borojević posle kontranapada. Do novog vođstva SAS je stigao u 19. minutu kada je Janjić postigao gol posle odličnog soloprodora.
Novo izjednačenje Lazarevčanima je doneo Savić posle slobodnog udarca sa 10 metara u 33. minutu. Već u narednom minutu je bilo 2:3, kada je Tofoski postigao pogodak posle greške odbrane domaćih. Gosti su u 36. minutu napravili šesti prekršaj, ali to nije iskoristio Rajčević iz penala sa 10 metara.
Kada se učinilo da će Lazarevčani osvojiti sva tri boda, Davor Stanković je pet sekundi pre kraja utakmice iskoristio grešku odbrane i matirao golmana Ranisavljevića.


Davor Stanković (SAS)

- Opet smo postigli gol u samom finišu. Imali smo dosta prilika na utakmici, ali nismo uspeli da ih iskoristimo. Kada se sve uzme u obzir, možemo da budemo zadovoljni jednim bodom – rekao je Davor Stanković, prvotimac SAS – a, ekipe koja će odmarati narednog vikenda jer je odložena utakmica u Kragujevcu protiv Ekonomca zbog obaveza prvaka Srbije u Ligi šampiona.

Damir Petrović
futsalsrbija.blogspot.com

No comments: