Tuesday, March 1, 2011

Srbija kandidat za EP 2014!

U danima posle plasmana reprezentacije Srbije na treće EP zaredom. stigla je još jedna veoma značajna vest za futsal u našoj zemlji. Fudbalski savez Srbije je odlučio da se kandiduje za domaćina Evropskog prvenstva 2014. godine!
Sledeće EP biće održano u Hrvatskoj, u februaru 2012, a u prvoj polovini te godine Izvršni komitet UEFA će odrediti domaćina EP 2014.
Takođe, u našoj zemlji bi mogao da bude održan i jedan od kvalifikacionih turnira za Svetsko prvenstvo na Tajlandu 2012, kao što je bio slučaj i u kvalifikacijama za poslednje SP - u Brazilu 2008. godine. FSS je zainteresovan i za tu kandidaturu.

2 comments:

Zlatan Ardolic said...

Sa obzirom da sam trazio po internetu , mada bez uspeha , interesuju me treninzi futsala za golmana , '95 sam godiste i ako imaju neki takvi klubovi na Novom Beogradu interesuje me termin treninga i clanarina koja se placa...Ukoliko nema takvih klubova , zamolio bih nekoga za savet gde bih mogao da pocnem...Hvala unapred

Milan Turniri said...

Cao ljudi, ako igrate turnire u malom fudbalu, ovde mozete naci pravovremene informacije o istim, pozz Turniri mali fudbal