Thursday, October 23, 2008

PRVA FUTSAL LIGA - 4. kolo: Marbo - Niš 92 4:3

Marbo Intermeco je ostvario prvu pobedu u "Šumicama", a fudbaleri Niša 92 su u četvrtom pokušaju u ovoj dvorani bili najbliži trijumfu, ali su ipak doživeli prvi poraz u sezoni. Odlučujući pogodak je postigao Ilić iz penala sa šest metara pošto je golman Milić u kaznenom prostoru srušio kapitena domaćih Pavićevića, koji je toga dana (u ponedeljak) proslavio 33. rođendan. Veoma zapažen je bio i Bogdanović koji je učestvovao u akcijama kod prva dva pogotka domaćina.



- Preokret nije slučajnost jer smo u drugom poluvremenu imali 27 udaraca na protivnički gol. Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice i odigrali upravo onako kako je trebalo da igramo i u prvom delu utakmice. Naročito sam zadovoljan zbog toga što nismo posustali ni posle izjednačenja Nišlija u završnici. Protivnik je odigrao veoma dobro i korektno i zahvaljujem mu se na tome. Drago mi je što su "Šumice" ostale neosvojiva tvrđava i tako mora da ostane. Na to nas obavezuje tradicija - rekao je trener Marba Intermeca Dejan Majes.
Kapiten gostiju Slobodan Rangelov je postigao gol sa svoje polovine terena. U jeku napada domaćina je prihvatio loptu ispred svog šesterca i odmah je poslao u mrežu preko golmana Ranisavljevića koji je bio daleko ispred gol - linije.
- Znali smo da nas očekuje veoma teška utakmica i jak protivnik kojem se zahvaljujem na korektnosti. Odigrali smo zaista odlično prvo poluvreme i zato mi je veoma žao što nismo stigli do bodova - istakao je Rangelov, a iz tabora Nišlija, povratnika u elitni rang takmičenja, naglasili su da im je osnovni cilj da postanu stabilan prvoligaš.

MARBO INTERMECO - NIŠ 92 4:3

Strelci: 0:1 LJ. Stranković u 2, 0:2 Rangelov u 14, 1:2 Ranisavljević u 28, 2:2 Ilić u 32, 3:2 Rakić u 34, 3:3 Stojanović u 38, 4:3 Ilić (šest metara) u 39. minutu. Dvorana: Šumice. Gledalaca: 300. Sudije: Damir Vojinović i Miloš Lazarević (obojica iz Beograda). Žuti karton: I. Jovanović (Niš 92). Nagomilavanje prekršaja: Marbo Intermeco 4 (2+2), Niš 92 8 (5+3). Penali: Marbo Intermeco 1 (1).
MARBO INTERMECO: Josimović, Ranisavljević, Pavićević, Bogdanović, Ilić, Krstić, Popović, Popić, Rakić, Nikolić, Stojković, Ostojić.
NIŠ 92: Milić, LJ. Stanković, Rangelov, Kostadinović, Stojanović, I. Jovanović, Nazifi, Milojević, Troter, D. Stanković, Ivanović, M. Jovanović.

No comments: