Saturday, October 11, 2008

PRVA FUTSAL LIGA - 3. kolo: SAS - Marbo Intermeco 3:2

Fudbaleri SAS – a su pobedili Marbo Intermeco rezultatom 3:2 u izuzetno zanimljivoj utakmici. Domaći fudbaleri su poveli već u 5. minutu. Velimirov je iskoristio grešku odbrane Marba Intermeca i postigao gol posle udarca sa desetak metara. Zrenjaninci nisu uspeli da iskoriste veliku priliku u poslednja dva minuta prvog poluvremena kada su imali igrača više posle crvenog kartona Papovića.



Blagi pad u koncentraciji domaćih u nastavku susreta gosti su iskoristili u 26. i u 29. minutu kada su preko Ilića i Ranisavljevića preokrenuli rezultat na 2:1. Zrenjaninci su izjednačili posle kontranapada u 32. Vladimir Matijević je posle solo prodora sa leve strane ubacio loptu, a Rajčević je grudima sproveo u mrežu.
Pobednički gol je postigao Jovan Blažić dva minuta pre kraja meča, kada je iskoristio grešku u dodavanju kapitena gostiju Bojana Pavićevića, pa mu nije bilo teško da sa sedam, osam metara zatrese mrežu.


Jovan Blažić i trener Milivoj Batinica iz SAS - a, portparol Zrenjaninaca Nenad Jonjev, trener Marba Intermeca Dejan Majes i Nikola Ranisavljević na konferenciji za medije posle utakmice

- Zahvalio bih se ovoj divnoj publici koja nas je podržavala od prvog do poslednjeg minuta. Što se tiče same igre, sigurno je da smo imali određenu dozu sreće, ali mislim da smo sasvim zasluženo pobedili. U narednom kolu gostujemo ekipi Koske u Nišu. Ukoliko ponovimo sličnu igru kao protiv Beograđana, ne treba da strahujemo za ishod – rekao je posle utakmice fudbaler SAS – a Jovan Blažić.


SAS – MARBO INTERMECO 3:2

Strelci: 1:0 Velimirov u 5, 1:1 Ilić u 26, 1:2 Ranisavljević u 29, 2:2 Rajčević u 32. i 3:2 Blažić u 38. minutu. Dvorana: Medison. Gledalaca: 600. Sudije: Zoran Antonić i Goran Starčević. Crveni karton: Papović (Marbo Intermeco) u 19. minutu.
SAS: Kalaba, Rajčević, Slobodan Matijević, Vladimir Matijević, Velimirov, Stanković, Janjić, Tomin, Blažić, Novoselac i Husar.
MARBO INTERMECO: Ostojić, Stanković, Ranisavljević, Popović, Pavićević, Ilić, Bogdanović, Rakić, Papović, Nikolić, Petrović i Josimović.

Damir Petrović
futsalsrbija.blogspot.com

No comments: