Sunday, September 27, 2009

SLODES: Prvi bod u Prvoj futsal ligi (sa sajta www.kmfslodes.official.in.rs)

Žreb je hteo da "Luda družina" debitantsku utakmicu u Prvoj futsal ligi odigra sa Letećim Holanđaninom, istim protivnikom kao pre tri godine kada je debitovala u Prvoj futsal ligi. Od tada se mnogo toga promenilo: ekipa iz Vrbasa je postala stabilan prvoligaš, a Slodes je prešao put od "studenata" do prvoligaša.



"Kornjače" su od prvog minuta pokazale da mogu da se nose sa ekipom iz Vrbasa. Dugo se čekalo na pogodak, a to je, posle mnogo neiskorišćenih šansi na obe strane, pošlo za nogom Nikoli Dmitroviću koji je 45 sekundi pre kraja prvog dela zatresao mrežu protivnika.
Beograđani su nastavili sa dobrom igrom u drugom poluvremenu. Raspoloženi Dmitrović je posle slaloma uputio idealan gol pas za kapitena Gušavca za 2:0. U nastavku su gosti pojačali tempo i preneli loptu na polovinu Slodesa, koji nije odoleo, pa su za samo tri minuta došli do izjednačenja.
U finišu je viđena drama. Na 45 sekundi do kraja susreta je Slodes došao u vođstvo pogotkom "supermena" Dmitrovića. Gosti su zatražili tajm - aut, pa uveli igrača - golmana i u filigranski preciznoj akciji su postigli izjednačujući pogodak 11 sekundi pre kraja utakmice.
Sve u svemu, odlična predstava i prvi bod za Slodes. U sledećem kolu Slodes igra protiv ultra pojačanih Kragujevčana koji su sigurno isprovocirani gubljenjem sva tri boda protiv podmlađenog SAS-a. Utakmica će biti odigrana u sredu u kragujevačkoj dvorani "Jezero".

www.kmfslodes.official.in.rs

No comments: