Wednesday, September 9, 2009

PRIJATELJSKA UTAKMICA: SAS - Leteći Holanđanin 4:5

Fudbaleri SAS – a su odigrali prvu prijateljsku utakmicu u okviru priprema za predstojeću sezonu. Zrenjaninci su ugostili ekipu Letećeg Holanđanina iz Vrbasa, koja ih je savladala sa 5:4, iako su većim delom susreta bili dominatniji, ali i nisu koristili prilike.



U redovima SAS - a je mnogo novih lica u odnosu na prošlu sezonu. Tu su povratnici Janković, Blanuša, Mandić i Bašić, Vojnović (FK Radnički), Cvetić (Naftagas Elemir), Perišić i Obradović (FK Lehel). Iz kluba su otišli Tomin (Kolubara), Rajčević (Ekonomac), Tanasić i Vladimir Matijević.




Detalji sa utakmice SAS - Leteći Holanđanin (foto: Damir Petrović)

SAS – LETEĆI HOLANĐANIN 4:5

Strelci: 1:0 Bašić u 6, 2:0 Vojnović u 7, 2:1 Maćiženski u 8, 2:2 Lisica u 13, 3:3 Samardžić u 16, 3:4 Lisica u 18, 4:4 Vukoje u 18. i 4:5 Pokrajac u 26. minutu. Dvorana: Medison. Gledalaca: 50. Sudije: Stankov i Raškov (obojica iz Zrenjanina).
SAS: Husar, Mandić, Perišić, Bašić, Blažić, Cvetić, Kočić, Vukoje, Janjić, Matijević, Blanuša, Vojnović, Stanković, Janković i Obradović.
LETEĆI HOLANĐANIN: Nikitović, Kovačević, Kaćanski, Mićunović, Pokrajac, Alargić, Janjić, Lackov, Maćiženski, Lisica, Samardžić.

No comments: