Tuesday, December 8, 2009

PRVA FUTSAL LIGA - 11. kolo: Marbo Intermeco - Kopernikus Vidre 6:1

Marbo Intermeco je savladao Kopernikus Vidre u derbiju 11. kola i tako stigao do druge pozicije na kraju jesenjeg dela šampionata Srbije.
Igra je bilo daleko ravnopravnija nego što bi to moglo da se pretpostavi po konačnom rezultatu i ubedljivoj pobedi do koje je domaćin stigao u završnici susreta. Obe ekipe su stvorile i propustile veliki broj prilika, pogađale okvire golova ...
Viđena su i dva penala, oba za Marbo Intermeco: sa deset metara je promašio Krstić u 15, a minut kasnije je sa šest metara bio precizan kapiten Pavićević.
Crvene kartone su dobila trojica igrača: iz redova "kafedžija" je isključen golman Ostojić u 38. minutu zbog prekršaja ispred šesterca nad kapitenom gostiju Šćekićem, koji je tada bio u ulozi golmana - igrača, a iz Kopernikusa se to dogodilo Živadinoviću u 16. minutu, zbog toga što je rukom na gol - liniji zaustavio loptu posle udarca Milosavca i Miljkoviću zbog drugog žutog kartona u završnici susreta.



MARBO INTERMECO - KOPERNIKUS VIDRE 6:1

Strelci: 0:1 Janković u 4, 1:1 Bogdanović u 10, 2:1 Pavićević (6 metara) u 16, 3:1 Živanović u 33, 4:1 Pavićević u 37, 5:1 Milosavac u 39. i 6:1 Milosavac u 39. minutu. Dvorana: "Šumice". Gledalaca: 600. Sudije: Željko Stankov (Zrenjanin) i Zoran Bogdanov (Vršac). Žuti kartoni: Živanović (Marbo Intermeco), Miljković, Jovan Đorđević (Kopernikus Vidre). Crveni kartoni: Ostojić (Marbo Intermeco) u 38. minutu, Živadinović (Kopernikus Vidre) u 16. i Miljković (Kopernikus Vidre) u 39. minutu. Nagomilavanje prekršaja: Marbo Intermeco 10 (5+5), Kopernikus Vidre 12 (7+5). Penali: Marbo Intermeco 2 (1).

MARBO INTERMECO: Mirko Ostojić (golman), Vladimir Milosavac, Vladimir Popović, Bojan Pavićević (kapiten), Milan Bogdanović, Aleksandar Živanović, Marko Pršić, Branko Zrnić, Nenad Roknić, Nenad Krstić, Denis Inajetović i Nikola Josimović (golman).
KOPERNIKUS VIDRE: Ivan Stojanović (golman), Bojan Šćekić (kapiten), Milan Miljković, Bojan Janković, Jovan Đorđević, Bojan Denić, Miloš Đorđević, Vladan Živadinović, Vladimir Stojanović, Milan Tošić, Aleksandar Đelić i Jovo Tošić (golman).
Igrač utakmice: Bojan Pavićević (Marbo Intermeco).

No comments: