Friday, April 23, 2010

DANAS POČINJE MINI LIGA ZA PRVAKA SRBIJE: Četiri sna o jednom trofeju

Danas počinje Mini liga u kojoj će se četiri najbolja srpska kluba u šest kola boriti za naslov prvaka Srbije, noseći sa sobom različite beneficije (bodove) iz prethodna 22 kola, kada su se nadmetali sa još sedam (u prvom delu sezone osam) članova elitnog društva. Najkasnije do 30. maja dobićemo odgovor na to da li će Kolubara odbraniti titulu, Ekonomac (učesnik poslednja tri finala plej - ofa) stići do druge, Kopernikus Vidre posle osam godina vratiti krunu u Niš, jedan od glavnih centara ovog sporta na našim prostorima ili Marbo Intermeco povratiti stari sjaj beogradskog velikana Marba koji je četiri godine bio neprikosnoven na ovdašnjoj sceni.

Najbolju početnu poziciju ima Ekonomac sa 49 bodova, a slede Kopernikus Vidre sa 48, Kolubara sa 45 i Marbo Intermeco sa 43 boda. Kompletnu tabelu možete da pogledate ovde.

U prvom kolu, danas od 18.30 časova u kragujevačkoj dvorani "Jezero", sastaće se Ekonomac i Marbo Intermeco. Sudije su Sreten Vasić i Željko Stankov, a delegat je Zoran Jovanović.
U nedelju, 25. aprila, od 19.30 časova u niškoj dvorani "Čair", igraće Kopernikus Vidre i Kolubara. Sudije su Rajko Katanić i Damir Radović, a delegat je Tomislav Jakovljević.

RASPORED NAREDNIH KOLA

Drugo kolo (od 30. aprila do 2. maja):
Marbo Intermeco - Kolubara
Ekonomac - Kopernikus Vidre

Treće kolo (od 7. do 9. maja):
Kopernikus Vidre - Marbo Intermeco
Kolubara - Ekonomac

Četvrto kolo (od 14. do 16. maja):
Kolubara - Kopernikus Vidre
Marbo Intermeco - Ekonomac

Peto kolo (od 21. do 23. maja):
Kopernikus Vidre - Ekonomac
Kolubara - Marbo Intermeco

Šesto kolo (od 28. do 30. maja):
Ekonomac - Kolubara
Marbo Intermeco - Kopernikus Vidre

No comments: