Monday, February 22, 2010

PRVA FUTSAL LIGA - 14. kolo: Marbo Intermeco - Slodes 5:1

Drugom pobedom nad gradskim rivalom Slodesom, ovaj put u "Šumicama" rezultatom 5:1 (u jesenjem delu sezone je bilo 7:3 u "Slodesu"), u poslednjoj utakmici 14. kola Prve futsal lige, fudbaleri Marba Intermeca su zadržali korak za liderom šampionata Srbije - Ekonomcem iz Kragujevca.


Ivan Anđić iz Slodesa i Nenad Vitorović iz Marba Intermeca (foto: P. Bajić)

Već posle šezdesetak sekundi je domaćin poveo preko Zrnića, kojem je asistirao Milosavac. Sredinom prvog poluvremena je prednost "kafedžija" udvostručio Pavićević, a do poluvremena se u listu strelaca upisao i Vitorović. Isti igrač je ponovo zatresao mrežu Pavičića, u drugom poluvremenu, posle kombinacije sa Milosavcem i Živanovićem, a poslednji pogodak domaćina je delo Pršića, na dodavanje Pavićevića, koji nije realizovao penal sa deset metara u 40. minutu. Počasni gol za goste je postigao Gušavac, a u poslednjim sekundama utakmice je prečku zatresao član "kornjača" Kovačević.


Kapiten Slodesa Jovan Gušavac i Vladimir Popović iz Marba Intermeca (foto: P. Bajić)

Ovo je sedma uzastopna pobeda Marba Intermeca na domaćem parketu ove sezone, na kojem ima stopostotan učinak. Na istom mestu, u "Šumicama", slede dva duela koja bi mogla da odrede ambicije "kafedžija" u plej - ofu, protiv aktuelnog šampiona Kolubare 8. marta i 5. aprila protiv vicešampiona i lidera Ekonomca.



MARBO INTERMECO - SLODES 5:1

Strelci: 1:0 Zrnić u 2, 2:0 Pavićević u 11, 3:0 Vitorović u 18, 4:0 Vitorović u 29, 5:0 Pršić u 37. i 5:1 Gušavac u 39. minutu. Dvorana: "Šumice". Gledalaca: 350. Sudije: Damir Vojnović i Lazar Đorđević (obojica iz Beograda). Nagomilavanje prekršaja: Marbo Intermeco 8 (3+5), Slodes 7 (1+6). Penali: Marbo Intermeco 1 (0).
MARBO INTERMECO: Josimović (golman), Milosavac, Pavićević (kapiten), Bogdanović, Zrnić (početna petorka), Vitorović, Popović, Živanović, Pršić, Krstić, Novoselac i Ostojić (golman).
SLODES: Pavičić (golman), Gušavac (kapiten), Kovačević, Čarapić, Dmitrović (početna petorka), Nedeljković, Šamšal, Cvetković, Tomašević, Bjelović, Anđić i Bićanin (golman).
Igrač utakmice: Nenad Vitorović (Marbo Intermeco).

1 comment:

Anonymous said...

samo pises o marbu devedeset posto postova marbo.podrzavas te ANTISPORTISTE.zar ti nije jasnl ko su ti ljudi..