Thursday, October 1, 2009

FUTSAL KUP - Grupa 5 - 1. kolo: Potpićan - Kolubara 4:3

Poraz Kolubare u debiju na evropskoj sceni. Bolji od "rudara" je bio Potpićan, domaćin turnira Grupe 5 glavne faze Futsal kupa (kvalifikacije za Ligu šampiona) u pulskoj dvorani "Mate Parlov".
Posle minusa od jednog gola na poluvremenu, šampion Hrvatske je stigao do tri pogotka prednosti u završnici susreta (4:1). Tada se Kolubara "probudila", posle ulaska Živića kao igrača - golmana, ali ipak nije uspela da stigne do izjednačenja u neizvesnoj završnici - 3:4.
Sutra od 18 časova Lazarevčani će se sastati sa Arazom iz Naksdživana (Azerbejdžan), koji je savladao u prvom kolu Omoniju (Kipar) sa 4:1, a pobeda je imperativ, kako bi se zauzelo jedno od prva dva mesta u grupi.



POTPIĆAN - KOLUBARA 4:3

Strelci: 1:0 P. Drndić u 4, 2:0 P. Drndić u 23, 2:1 Živić u 26, 3:1 Novoselac u 30, 4:1 Radusin u 37, 4:2 Borojević u 37. i 4:3 Živić u 39. minutu. Dvorana: "Mate Parlov" u Puli. Sudije: Marselino Blaskez Sijera (Španija) i Antonio Hoze Fernandes Kardozo (Portugal). Žuti kartoni: P. Drndić (Potpićan) i Šošo (Kolubara).
POTPIĆAN: Funčić, K. Drndić, P. Drndić, Radusin, Hokša, Didović, Lalić, Novoselac, Tomljanović, Bojkić i Kosir.
KOLUBARA: Rakićević, Šošo, Živić, Tomin, Borojević, V. Ranisavljević, Perišić, Pantelić, Ranković, Lazić, N. Ranisavljević i Đurasović.


Rezultate i rasporede svih grupa, kao i tekstualne prenose svih utakmica, možete da pogledate ovde.

No comments: