Sunday, October 26, 2008

PRVA FUTSAL LIGA - 5. kolo: SAS - Liman 3:3

Izuzetno uzbudljivih i neizvesnih 40 minuta u derbiju 5. kola Prve futsal lige. Na kraju, fudbaleri SAS - a i Limana su osvojili po bod.



Novosađani su već u 14. minutu, posle dva gola Rakića, vodili sa 2:0. Inicijativu koju je SAS imao tokom prvog dela je krunisao Janjić kada je posle udarca Stankovića prosledio loptu u mrežu.

U 28. minutu, posle kontranapada Limana, golman Husar je napravio prekršaj van šest metara, a sudija Katanić mu je, strogo, pokazao crveni karton. Dva minuta je SAS igrao sa igračem manje, ali to gosti nisu uspeli da realizuju, posle čega je na gol stao Kalaba, koji je branio povređen. Primetno je bilo i neigranje Rajčevića zbog crvenog kartona koji je dobio u prošlom kolu, protiv Koske u Nišu.


Davor Stanković (SAS)

Kada je Rakić postigao treći gol u 37. minutu svi su pomislili da je utakmica rešena, ali je u Zrenjaninu priređeno još jedno čudo. Trener Batinica je u poslednja dva minuta uveo Vladimira Matijevića umesto golmana Kalabe i to je bio pravi potez. Najpre je Stanković postigao gol posle asistencije Blažića. Potom je ponovo Stanković pokušao sa pet, šest metara, a loptu je zakačio gostujući igrač Žeravica i sproveo je u svoj gol.

SAS – LIMAN 3:3

Strelci: 0:1 Rakić u 4, 0:2 Rakić u 14, 1:2 Janjić u 19, 1:3 Rakić u 37, 2:3 Stanković u 39. i 3:3 Stanković u 40. minutu. Dvorana: Medison. Gledalaca: 1000. Sudije: Katanić (Beograd) i Bogdanov (Vršac). Žuti karton: Blažić (SAS). Crveni karton: Husar (SAS) u 28. minutu. Nagomilavanje prekršaja: SAS 8 (5+3), Liman 10 (4+6).
SAS: Husar, Kalaba, S. Matijević, V. Matijević, Velimirov, Janjić, Vukoje, Tomin, Blažić, Novoselac i Stanković.
LIMAN: Dragaš, Neckov, Jevremović, Čizmar, Žeravica, Zrnić, Dimić, Dobrijević, Manasijević, Rakić, Antonić i Milosavac.

Damir Petrović
futsalsrbija.blogspot.com

1 comment:

Anonymous said...

hola
http://pescaenourense.blogspot.com/